ZeeCore IoT-alusta turvaamassa kylmäketjua HOK-Elannon yli 180 myymälässä
Ruokakaupoissa elintarvikkeet ovat jatkuvassa kierrossa, eikä kylmäketju saa katketa. ZeeCore tuo IoT:n ominaisuudet ja hyödyt HOK-Elannon kylmäketjun laitteisiin merkistä riippumatta, minkä ansiosta viiveetön seuranta onnistuu sekä paikallisesti että koko alueosuuskaupan laajuisesti. Kylmäseurantasovellus tarjoaa sopivan näkymän erilaisiin tarpeisiin. Liikkeiden karttakuvasta näkyy yhdellä vilkaisulla, että kylmälaitteet toimivat normaalisti. Toisaalta tarkastelemalla kaikkia liikkeitä järjestelmästä, voidaan tunnistaa optimointia vaativat kohteet.

HOK-Elannolle tärkein ominaisuus ratkaisussa on tuoteturvallisuuden varmistaminen, mutta lisäksi kylmälaitteiden optimointi ja seuranta säästävät energiaa ja rahaa. Projekti on toteutettu läheisessä yhteistyössä HOK-Elannon asiantuntijoiden kanssa ja lopputuloksena on saatu aikaan erittäin moderni ja varmatoiminen järjestelmä, joka HOK Elannossa ristittiin ANSA-järjestelmäksi. Ratkaisu on käytössä kaikissa HOK-Elannon myymälöissä, eli yli 180 liikkeessä.

Sovelluksen kehitys jatkuu Optiwise Oy:ssä Optiwise-nimellä ja muuttuu entistä monipuolisemmaksi muun muassa neuroverkkoihin perustuvan tekoälyn myötä.

Lisätietoja Optiwise-sovelluksesta www.optiwise.fi