YRITYS

Core Factory on kiinteistöjen IoT- ja älyteknologiaan erikoistunut suomalainen laitevalmistaja. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita, jotka yhdistävät kiinteistöjen laitteet käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi. Tavoitteemme on luoda työtä, sähköä ja rahaa säästäviä älykkäitä ratkaisuja yrityksiin, oppilaitoksiin ja virastoihin.

Tärkeimmät tavoitteemme ovat:

Modernien IoT-tuotteiden ja palveluiden mahdollistaminen
Core Factoryn ratkaisu yhdistää luotettavan laiteratkaisun ja pilvipalvelun toisiinsa. Yhdessä nämä mahdollistavat IoT-tuotteet ja palvelut, jotka yhdistävät vanhat, uudet ja tulevat tekniikat sujuvaksi kokonaisuudeksi.
Edullisempi ja pidempi elinkaari
Ajoissa ja oikeaan aikaan suoritettu huolto pidentää laitteiden käyttöikää merkittävästi. Ennakoimalla viat ja keskittämällä huoltotoimenpiteet voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä.
Energiansäästö ja tilojen käyttöasteen parantaminen
Tarkka ja ajantasainen laitetieto mahdollistaa niiden tehokkaan käytön ja optimoinnin. Kun ongelmiin reagoidaan ajoissa, voidaan välttää kalliit huoltokatkokset. Tilojen todellista käyttöastetta seuraamalla investoinnit voidaan kohdentaa sinne, missä niitä oikeasti tarvitaan. Laitteet voidaan sammuttaa keskitetysti tai automaattisesti, mikä osaltaan säästää energiaa ja vähentää kulumista.
Valmistajarajojen purkaminen
Monet perinteiset ratkaisut nojaavat valmistajan omaan suljettuun protokollaan tai liitäntätapaan. Asiakas halutaan sitouttaa ostamaan vain yhtä merkkiä tai standardia. Core Factoryn tuotteiden avoimet rajapinnat sopeutuvat tarpeiden mukaan, eivätkä ole yksittäisiin valmistajiin sidottuja.