ZeeVending

ZeeVending on kokoelma erilaisia noutopisteratkaisuja, noutolokerikkojen käyttöliittymistä miehitettyihin noutopisteisiin. ZeeVending-ratkaisujen tavoitteena on tarjota asiakkaalle helppo ja mieluisa noutokokemus ja yritykselle tehokas ratkaisu tilausten noutamiseen.

Asiakkaan tilaamat tuotteet voidaan toimittaa lähimpään noutopisteeseen, josta ne voi noutaa itselle sopivaan kellonaikaan. Automaatteja voidaan sijoitella niin asiakkaan kuin kaupankin kannalta kannattaviin paikkoihin, kuten joukkoliikenteen solmukohtiin, parkkihalleihin tai kerrostalon aulaan. Noutaessa asiakas tarvitsee vain tekstiviestitse saamansa noutokoodin, joka avaa sekä oikeat lokerot että mahdollisen lukitun ulko-oven.

ZeeVending-käyttöliittymää voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi ilmeeseen sopivalla värityksellä. ZeeVendingin paikallisina aivoina toimii Core Factoryn ZeeCore IoT-alusta, jonka avoin arkkitehtuuri mahdollistaa noutopisteiden kehittämisen myös tulevaisuudessa. Paikallisesti automaatin ZeeCoressa toimiva ZeeVending-ohjelmisto takaa laitteen luotettavan ja katkottoman toiminnan kaikissa tilanteissa.

Zeevending 1

Zeevending 2

Noutopääte

ZeeVending-ratkaisu voidaan toteuttaa myös miehitettynä noutopisteenä. Tällöin asiakkaat saapuvat noutopisteelle, odottavat hetken tilaustensa noutamista varastosta ja saavat ostoksensa henkilökunnalta. Tämä mahdollistaa suuremman tilausmäärän noudon lyhyen aikavälin sisällä, kun noutolokeroiden määrä ei rajoita pisteen kapasiteettia.

Zeevending 3

Lisäosa: Noutohallinta

ZeeVending-kohteita voidaan hallita keskitetysti Noutohallinta-pilvipalvelussa, joka antaa asiakaspalvelulle monipuolisen näkymän noutopisteistä ja tilauksista. Noutohallinnan tarjoamat nykytilanteen näkymät sekä historiatiedot tukevat sekä aktiivista asiakaspalvelutilannetta että jälkikäteen selvittelyä. Noutohallinnan kautta voidaan hallita useaa eri kohdetta keskitetysti, mikä mahdollistaa asiakaspalvelun keskittämisen yhteen toimipisteeseen.

Zeevending 4

Lisäosa: Mobiilitäyttö

Zeevending 5

ZeeVending-automaattiin on mahdollista liittää myös mobiilitäyttöominaisuus, jolloin täyttäjä käsittelee tilauksia laitteen oman kosketusnäytön sijaan tabletilla ja siihen yhdistetyllä viivakoodinlukijalla. Tällöin täyttäjän työ nopeutuu ja helpottuu, kun askelten ja työvaiheiden määrä vähenee. Mobiilitäyttö onkin omiaan suurempien noutopisteiden tukena.

Zeevending 6

Lisäosa: Kylmäseuranta

Myös ZeeVending-noutoautomaatit voidaan lisätä osaksi Krispi-kylmäseurantaa. Tällöin voidaan varmistua kylmäketjun toteutumisesta myös automaatista noudettujen ostosten kohdalla. Krispi voidaan ottaa automaateissa käyttöön helposti, sillä se voidaan lisätä jo olemassa olevaan automaatin ZeeCoreen.

Zeevending 7

Zeevending 8