FI / EN

Tekoäly analysoi laitteita väsymättä ja ilmoittaa poikkeamista

Krispi on markkinoiden ainoa tekoälyavusteinen kylmälaitteiden valvontatyökalu, joka tekee laitteiden toimintaan liittyvät tärkeimmät poikkeamat ja havainnot näkyväksi.

Aivan kuin käytössä olisi tuhansia koulutettuja analyytikkoja seuraamassa kaikkia kylmälaitteitasi ympäri vuorokauden ja joiden työstä saisit päivittyvän, keskitetyn ja käytännönläheisen raportin päätöksentekosi tueksi. Tämä mahdollistaa korkeatasoisen tuoteturvallisuuden, huomattavan energiansäästön ja huollon optimoinnin.

Krispi on yhteensopiva useimpien kylmäjärjestelmien kanssa ja lisää yhteensopivuuksia voidaan lisätä tarvittaessa.

Krispin avulla

  • Vältät konerikoista ja lämpötilaylityksistä syntyvää hävikkiä ja riskiä elintarviketurvallisuudelle
  • Täytät HACCP-standardin valvontavaatimukset minimityöllä
  • Selkeytät huollon toimintaa ja vähennät ylimääräisiä käyntejä.Tunnistat kylmälaitteiden optimointitarpeet ja saavutat jopa kymmenien prosenttien säästön energiakustannuksissa.

Krispi valvoo kaikkia HOK-Elannon kauppakohteita

Core Factory Oy on kehittänyt Krispi-ratkaisun läheisessä yhteistyössä päivittäistavarakaupan myymälöiden parhaiden kylmäasiantuntijoiden kanssa.

Havainnollinen käyttöliittymä

Selaimella käytettävä Krispi-pilvipalvelu näyttää yhdellä silmäyksellä kaikkien kylmälaitteiden tilanteen ja mahdollistaa nopean puuttumisen havaittuihin poikkeamiin. Tarkka näkymä säätötoimenpiteiden vaikutuksiin auttaa lämpötilojen optimoinnissa.

Käyttöliittymä tarjoaa useita eri tason näkymiä kylmälaitteiden tilaan. Kokonaisen myymäläverkoston tärkeimmät havainnot löytyvät vilkaisulla. Myös sukellus yksittäisen kaupan tasolle ja jopa yksittäisen laitteen tilaan ja historiaan on mahdollista. Tämän tiedon avulla on mahdollista priorisoida huoltotoimenpiteet ja laitteiden säädöt. Tarkka kuva kaikkien laitteiden tilasta mahdollistaa huoltokäyntien tehostamisen. Samalla käynnillä voidaan säätää kaikki kohteen säätöä tai huoltoa tarvitsevat kylmälaitteet.

Tekoäly seuloo valtavasta datamassasta oleellisia huomioita, jotka esitetään käyttöliittymässä havainnollisesti.

Krispin suurin vahvuus on sen tekoäly, joka pystyy löytämään poikkeamat samaan tapaan kuin ihmisasiantuntija. Markkinoilla on lukuisia yksittäisten kylmälaitevalmistajien palveluita, jotka pystyvät näyttämään kyseisen laitevalmistajan kylmälaitteiden nykytilan. Mutta ainoastaan Krispi pystyy seulomaan kaikkien valmistajien laitteiden datamassasta huollon ja ylläpidon kannalta oleellisimmat havainnot näkyviksi.

Konfiguroitavat hälytykset ja käyttäjäroolit

Krispi pystyy tunnistamaan datasta esimerkiksi epätavallisia sulatussyklejä, liian kovaa kuormitusta, datayhteyksien katkoksia ja tietenkin asetettujen lämpötila- ja aikarajojen ylityksiä. Näihin liittyvät havainnot voidaan asettaa käyttäjän haluamaan prioriteettijärjestykseen. Valituista havainnoista voidaan lähettää automaattisia sähköposti-ilmoituksia valittuihin osoitteisiin.

Järjestelmän käyttäjäroolien näkymiä voidaan rajata tarpeen mukaan.

Yhteensopivuus ja käyttöönotto

Krispistä poikkeuksellisen tekee sen mahdollisuus kytkeytyä mihin tahansa laitteeseen. Yhteensopivuus rakennetaan Core Factoryn kehittämän ZeeCore edge-yksikön avulla. Käyttövarmin ratkaisu on sijoittaa ZeeCore valvottavien kylmälaitteiden läheisyyteen, mutta tarvittaessa samalla yksiköllä voidaan valvoa verkon yli useamman kohteen kylmälaitteita.

Jos liikkeen kylmälaitteet on jo verkotettu, esimerkiksi keskuskylmäkoneen kautta, ZeeCoren ja Krispin käyttöönotto voidaan tehdä yhdessä päivässä. ZeeCoree liitetään sähköverkkoon, kylmälaiteverkkoon ja internet-verkkoon. Tämän jälkeen Krispin käyttöönotto voidaan tehdä etänä. Pystymme ottamaan useita kauppakohteita käyttöön saman päivän aikana.

Vaikka kohteen kylmälaitteita ei olisikaan verkotettu valmiiksi, Krispi voidaan silti ottaa käyttöön. Määrittelemme kohteen tarvitsemat toimenpiteet esitietoja kerätessämme. Meillä on kokemusta yli 400 valvontakohteen käyttöönotosta, joten pystymme auttamaan parhaiten erilaisiin kohteisiin sopivien ratkaisujen löytämisessä.

Järjestelmä on käyttövarma

Krispi pystyy kommunikoimaan kylmälaitteiden kanssa myös täysin ilman langattomia sensoreita. Tarvittaessa sensoreilla voidaan täydentää mittauksia, mutta käyttöönotto on suoraviivaisinta laitteiden omia sensoreita lukemalla. Näin järjestelmä on myös helppo ylläpitää.

Järjestelmän toteutustavan ansiosta Core Factoryn asiakastuki pystyy analysoimaan ja ratkaisemaan useimmat tiedonkeruuongelmat tehokkaasti etänä.

Krispi tuottaa kylmälaitteiden valtavasta datamassasta väsymättömästi havaintoja laajudella, johon ihmiset eivät pysty. Näiden havaintojen avulla jo yksittäisen kohteen säästöpotentiaali on tuhansia euroja vuodessa.

Sopivan ratkaisun määrittely tarpeeseesi

Käytettävä kylmäteknologia
Onko kylmälaitteet jo valmiiksi verkotettu? Jos kyllä, Krispin kytkeminen on helppoa. Jos ei, laitteet voidaan joko johdottaa, tai hyödyntää langattomia sensoreita.

Kohteen koko
Analysoitavien kylmälaitteiden määrä vaikuttaa hintaan.

Kauppakohteiden määrä
Krispin hankkiminen kerralla useampaan kohteeseen on edullisempaa, kuin yksittäisiin.

Esimerkkihinta
Supermarket-kokoisessa kohteessa, jossa on 35-70 kylmälaitetta, Krispin hinnaksi muodostuu 65€ / kk + kertaluontoinen käyttöönottokustannus 2900€. (Sis ZeeCore-yksikön 5v takuulla)

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu

Juho Jakka - Toimitusjohtaja
Kaikki tuotteisiin ja teknologiaan liittyvät tiedustelut
050 535 4208
juho.jakka (a) corefactory.com

Marko Vornanen - Myyntipäällikkö Suomi
Noutoratkaisut ja kylmävalvonta Suomessa
050 550 9299
marko.vornanen (a) corefactory.com