FI / EN

ZeeCore kerää datan,

ZeeCloud esittää sen halutulla tavalla.

Zee-arkkitehtuurin perustana toimiva ZeeCore on älykäs edge-yksikkö, johon on mahdollista yhdistää lähes mikä tahansa laite. ZeeCore yhteismitallistaa laitteiden tuottaman datan ja välittää tiedot pilvipalveluun. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaisen kokonaisnäkymän eri laitevalmistajien laitteiden tilaan ja älykkäiden analyysityökalujen käyttämisen.
Core Facrory on rakentanut ZeeCoreen perustuvia palveluita mm. kylmävalvontaan, noutoautomaatioon ja AV-laitteiden ohjaamiseen.
Core Factorylla on kaikki tarvittava osaaminen täysin uusien IoT-palveluiden rakentamiseen tarpeesi mukaan.

Ratkaisun voi toteuttaa pilvipalveluna tai täysin paikallisesti.

ZeeCloud on suomalaisilla palvelimilla toimiva pilvipalvelu, joka toimii ZeeCoren tukena. ZeeCloudin kautta voidaan luoda nopeasti kattava kokonaiskuva yhden tai useamman kiinteistön laitteista, ja tarkastella laitteista kerätyn datan historiaa.

Myös käyttäjätilien hallinta tapahtuu ZeeCloudissa. Käyttäjien oikeudet perustuvat rooleihin, joita voidaan määrittää ja rajata asiakkaan tarpeiden mukaan.

ZeeCore NoCloud -ratkaisu mahdollistaa pilvipalveluita vastaavan toiminnallisuuden paikallisesti, ilman yhteyttä ulkoverkkoon.

Tällöin kohteeseen asennettava ZeeCore-alusta hoitaa kaikki toiminnot itsenäisesti, mikä sopii esimerkiksi korkean turvallisuusluokan organisaatioiden tarpeisiin.

Toimintavarma, turvallinen

Tuotamme palveluita korkean vaatimustason aloille. Näillä aloilla esimerkiksi verkkoyhteyden katkeaminen ei saa aiheuttaa palvelussa tai datan kulussa toimintahäiriöitä. Tämä on mahdollista kohteeseen asennettavan ZeeCoren avulla. ZeeCore kerää tiedot myös silloin kun yhteys ulkoverkkoon katkeaa ja lähettää ne eteenpäin kun yhteys palautuu. ZeeCore pystyy ylläpitämään täysin paikallista toiminnallisuutta silloin kun verkkoyhteys on poikki.

ZeeCore ratkaisee myös yhden IoT:n keskeisistä haasteista: se mahdollistaa laitteiden kytkemisen internetin kautta luettavaksi ja ohjattavaksi tietoturvallisesti. ZeeCore sijoitetaan lähelle niitä laitteita, jotka siihen on kytketty. Näin ZeeCore on yhteydessä ulkoverkkoon vain rajatusti, tai tarpeen niin vaatiessa, ei ollenkaan. ZeeCoren avulla on mahdollista toteuttaa myös täysin paikallinen NoCloud-palvelu,

Helppo asentaa, halpa ylläpitää

ZeeCoren asennus vaatii kiinteistössä ainoastaan virran kytkemisen, verkkojohdon kiinnittämisen ja ohjattavien laitteiden kytkemisen. Kaikki muu voidaan hoitaa etäohjauksella. Esimerkiksi Krispi-kylmävalvontajärjestelmän käyttöönotossa ZeeCore kiinnitetään kylmälaitteiden ohjausverkkoon ja internetiin. Kaikki loppu hoituu käyttöönottotukemme kautta.

ZeeCoren ylläpito on helppoa. Laitteen ohjelmisto pystytään pitämään ajan tasalla automaattisesti eikä paikan päällä tehtäviä huoltotoimenpiteitä tarvitse tehdä käytännössä lainkaan. Laitteilla on viiden vuoden takuu.

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu

Juho Jakka - Toimitusjohtaja
Kaikki tuotteisiin ja teknologiaan liittyvät tiedustelut
050 535 4208
juho.jakka (a) corefactory.com

Marko Vornanen - Myyntipäällikkö Suomi
Noutoratkaisut ja kylmävalvonta Suomessa
050 550 9299
marko.vornanen (a) corefactory.com