FI / EN

Pystymme automatisoimaan minkä tahansa

kokoisen, muotoisen tai lämpöisen noutopisteen

“Suurin osa asiakkaistamme suosii noutoa,
ja pandemian hellittäessä noudon rooli vahvistuu varmasti entisestään.”

Jarkko Kyttänen, S-Ryhmä

Verkkokauppa on muuttanut ihmisten ostoskäyttäytymistä pysyvästi. Yritysten täytyy pysyä kyydissä muuttuvassa kysynnässä. Noutomahdollisuuden lisääminen osaksi kaupan palvelua on arvokas tapa lisätä verkkokaupan myyntiä ja houkutella asiakkaita. Noutoratkaisut sopivat monen asiakkaan arkeen paljon paremmin kuin kotiinkuljetus.

Core Factory pystyy toimittamaan ohjausjärjestelmän mihin tahansa automaatiokalustoon. Kauttamme on mahdollista välttää riippuvuus yhden valmistajan lokerikkokalusteista.

Noutopiste voi olla automatisoitu, miehitetty tai näiden yhdistelmä

ZeeMachine - automaattinen noutopiste

Automaattinen noutolokerikko on kaupalle mahdollisuus parantaa asiakaskokemusta sekä laajentaa liiketoimintaa aukioloaikojen ja kaupan tilojen ulkopuolelle.

Toimitilojen tarjoajille ja taloyhtiöille kylmäsäädelty noutolokerikko parantaa tilan toimivuutta ja houkuttelevuutta.

ZeeLive - palvelunoutopiste

Palvelunoutopiste on asiakaspalvelupiste, josta asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteen asiakaspalvelijalta.

Palvelunoutopiste perustuu ZeeLive-pilvipalveluun, joka mahdollistaa tehokkaan noutopalvelun organisoinnin ja asiakaskommunikaation.

Automaattiset noutopisteet

Automaattinen noutopiste mahdollistaa kaupan liiketoiminnan laajentamisen asiakkaan arkeen sopivalla tavalla. Sijoittamalla automaattinen noutolokerikko kaupan yhteyteen, noudot voivat tapahtua aukioloaikojen ulkopuolella.

ZeeVending on liitettävissä mihin tahansa automatisoituun lokerikkokalustoon, joten ostaja ei koskaan jää yhden toimittajan loukkuun. Kalustotoimittaja on tarvittaessa kilpailutettavissa.

Moduuleihin pohjautuvan ratkaisun voi ostaa paloissa. Voit aloittaa peruslokerikosta ja laajentaa tarvittaessa palvelunoutoon.
Asiakkaalle nouto on tehokas ja hyvin arkeen sopiva tapa ostosten tekemiseen. 58% S-ryhmän asiakkaista valitsee verkkokaupassa noudon kotiinkuljetuksen sijasta.

Esimerkki noutoketjusta

Asiakas tekee tilauksen
verkkokaupasta ja valitsee
noudon ajankohdan.
Kaupan henkilökunta
kerää tilauksen ostokset
ja täyttää ne lokerikkoon.
Kun lokero on täytetty,
järjestelmä lähettää
asiakkaalle noutokoodin
ja saapumisohjeet.
Asiakas noutaa tilauksen
syöttämällä noutokoodin
lokerikolla. Käyttöliittymä ja
lokerikon valot ohjaavat
asiakkaan oikealle ovelle.
Kun asiakas on noutanut
tilauksensa ja sulkenut
lokerikon oven, merkitsee
järjestelmä tilauksen
noudetuksi.

Automaattinoutopisteen käyttö asiakkaan näkökulmasta

Lisämoduulit automaattinoutoihin

ZeeMobile - Kaupan mobiilikäyttöliittymä

ZeeMobile mahdollistaa lokerikon tilan seurannan ja täytön mobiililaitteella. Tällöin lokerikkoa voidaan täyttää silloinkin kun lokerikolla on asiakkaita käyttämässä lokerikon omaa käyttöliittymää. Mobiilikäyttöliittymä toimii loistavasti takaa täytettävien seinäke-lokerikkojen kanssa.

ZeeStaff pilvipalvelu - tehokkuutta asiakaspalveluun

Yksittäisenkin automaattisen noutopisteen hallinnointi kannattaa tehdä keskitetyn pilvipalvelun kautta. Useamman lokerikon hallinnointi keskitetysti tehostaa työtä huomattavasti. Noutojen tiedot välittyvät automaattisesti lokerikoille ja niiden hallinnoinnista vastaavalle työntekijöille välittyy ajantasainen kuva lokerikkonoutojen nykytilasta ja historiasta. Tarvittaessa noudoille voidaan määrittää lisäaikaa tai ovet voidaan avata palvelun kautta etänä.

ZeePad - Ilmoittautumistyökalu

Helppokäyttöinen näppäimistö mahdollistaa asiakkaan ilmoittautumisen noutopisteelle saapuessaan. Näppäimistön voi sijoittaa ulos sopivaan paikkaan ja koodin syöttäminen voi avata puomin tai automaattioven.

Palvelunoutopisteet

Palvelunoutopiste on asiakaspalvelupiste, josta asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteen asiakaspalvelijalta. ZeeLive-järjestelmä kommunikoi asiakkaan kanssa ja kertoo noudon valmiustilasta, asiakas pystyy ilmoittamaan järjestelmän kautta saapumisaikansa ja asiakaspalvelija pystyy näin järjestämään noutologistiikan tehokkaasti.

ZeeLive - palvelunoutopisteen pilvipalvelu

ZeeLive-työkalut mahdollistavat palvelunoutopisteen rakentamisen jopa ilman alkuinvestointia. Järjestelmällä on mahdollista korvata hankalat noudon manuaaliset käytännöt.

ZeeLive-verkkopalvelu luo asiakaspalvelijoille kokonaiskuvan tulossa olevista tilauksista. Järjestelmä pyytää asiakkailta ilmoituksen saapumisesta, joten tuotteita voidaan hakea varastosta valmiiksi ja näin optimoida logistiikkaa.

Lisämoduulit palvelunoutopisteille

ZeeLive noutopääte - asiakaspalvelijan pikanäkymä

Kiinteä pääte, jonka kautta asiakaspalvelija saa ajantasaisen kuvan tulevista noudoista ja pystyy suorittamaan noutojen tärkeimmät toiminnat tehokkaasti.

Lipuketulostin - logistiikkaa tehostamaan

Tuotteiden nouto varastosta on yksi tärkeimmistä palvelunoudossa optimoitavista kohteista. Helppolukuinen, noudon kannalta tärkeät tiedot ja tunnisteet sisältävä lipuketulostin mahdollistaa tuotteiden tehokkaan noudon varastosta ja helpon varastonhallinnan. Ennen kaikkea tämä vähentää työntekijöiden kuormaa ja inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

ZeePad - Ilmoittautumistyökalu

Helppokäyttöinen näppäimistö mahdollistaa asiakkaan ilmoittautumisen noutopisteelle saapuessaan. Näppäimistön voi sijoittaa ulos sopivaan paikkaan ja koodin syöttäminen voi avata puomin tai automaattioven.

Infonäyttö - tilannekuvan luomiseksi

Tulossa olevat noudot kannattaa esittää työntekijöille yhdellä silmäyksellä infonäytön kautta. Näytön asennus noutopisteelle sopivaan paikkaan kuuluu näytön hintaan.

Ratkaisumme on laajasti käytössä

Noutoratkaisuillamme mahdollistetaan kymmeniä tuhansia noutotapahtumia viikossa. Videolla on visualisoitu koko Core Factoryn mahdollistaman noutoverkoston normaalin maanantain käyttödata.

Animaatiossa pelinappulat kuvaavat yhtä asiakasta ja pallot yhtä tilausta.

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu

Juho Jakka - Toimitusjohtaja
Kaikki tuotteisiin ja teknologiaan liittyvät tiedustelut
050 535 4208
juho.jakka (a) corefactory.com

Marko Vornanen - Myyntipäällikkö Suomi
Noutoratkaisut ja kylmävalvonta Suomessa
050 550 9299
marko.vornanen (a) corefactory.com