FI / EN

Aalto-yliopisto hyödyntää Core Factoryn tuottamaa keskitettyä näkymää AV-laitteiden tilaan laitteiden ylläpidossa, käyttäjätuessa ja huollossa

Aalto-yliopisto hyödyntää Core Factoryn tuottamaa keskitettyä näkymää AV-laitteiden tilaan laitteiden ylläpidossa, käyttäjätuessa ja huollossa.

Kun kaikkien AV-laitteiden tila ja niihin liittyvät poikkeamat pystytään tekemään näkyväksi helppokäyttöisessä pilvipalvelussa, käyttötuki pystyy tarjoamaan loppukäyttäjille huomattavasti parempaa käyttötukea. Lisäksi huolto helpottuu koska ongelmalaitteet pystytään tunnistamaan etänä ilman, että kenenkään tarvitsee ilmoittaa niistä.

ZeeSpace mahdollistaa myös energiankäytön vähentämisen. Järjestelmän avulla tilojen käyttämättömät laitteet on mahdollista sammuttaa automaattisesti. Tämä lisää laitteiden käyttöikää ja vähentää huollon tarvetta. Järjestelmään tallennetaan muutakin tietoa kuin jatkuvan tarkkailun alla olevia parametrejä. Esim. järjestelmään tallennettujen MAC-osoitteiden, latenssitiedon ja IP-osoitteiden avulla huolto pystyy tekemään työnsä helpommin. Huollon kannalta tärkeitä tietoja ei tarvitse metsästää joskus vaikeissakin paikoissa sijaitsevista laitteista, vaan ne löytyvät kaikki yhdestä paikasta.

Aallolle toimitettu ratkaisu perustuu ZeeCore-reitittimeen, johon on mahdollista liittää kaikki AV-laitteet, merkistä ja mallista riippumatta.

Aalto-Yliopisto on ottanut ZeeSpacen lisäksi käyttöön Core Factoryn kumppaniyritys Kuulton tuottaman loppukäyttäjille suunnatun AV-ohjausjärjestelmän. Sen avulla kaikissa Aallon tiloissa esitystekniikkaa voidaan ohjata samanlaisella käyttöliittymällä. Näin luennoitsijat pystyvät keskittymään esittämiseen laitteiden kanssa taistelemisen sijasta. Käyttöliittymä on customoitu Aallon toiveiden mukaiseksi
ZeeSpace ja Kuulto Snowflake ovat esimerkkejä siitä miten Core Factoryn ZeeCore-reititintä voidaan käyttää luovalla tavalla automaatiota sisältävien laitteiden seurantaan ja ohjaamiseen. Tätä samaa teknologiaa voidaan käyttää täysin uusien palveluiden luomiseen tarpeen mukaan.