FI / EN

ZeeVending-noutoratkaisut leviävät Pohjoismaihin

ZeeVending-noutoratkaisut leviävät Pohjoismaihin

Core Factoryn joustava toimintamalli ja käyttövarmat lokerikkoratkaisut vakuuttivat Ruotsin suurimpiin kauppaketjuihin kuuluvan Coopin. Laajentumisprojektin kanssa työskentelevällä ketterällä tiimillä on kattava kokemus koko Suomen kattavan noutoverkoston luomisesta S-Ryhmälle. Konkreettinen todiste tiimin mukautumiskyvystä on ollut kyky toimittaa lokerot kansainvälisen komponenttipulan keskellä. Tämä kertoo joustavuudesta. Koska ratkaisu ei ole riippuvainen yhdestä laitteesta tai edes komponentista, korvaavien ratkaisuiden löytäminen on ollut mahdollista.

ZeeVending -noutolokerikot otettiin pilottikäyttöön Umeåssa ja Luleåssa. Ratkaisua laajennetaan pilotin jälkeen uusiin kohteisiin.

Keskeinen onnistumistekijä yhteistyön käynnistämisessä on ollut yhteistyön ja ratkaisun joustavuus. ZeeVending mahdollistaa kalustoriippumattomuuden, joten Coopilla on mahdollisuus valita kuhunkin kohteeseen sopiva lokerokaluste, joka on tarvittaessa vaihdettavissa toiseen.

Koska ZeeVending-käyttöliittymän kautta on mahdollista ohjata mitä tahansa lokerokalustetta, Coop pystyy tarjoamaan asiakkaille saman käyttökokemuksen toimipaikasta ja lokerokalusteesta riippumatta. Asiakkailla on taipumus suosia tuttua ostostapaa, joten hyvä käyttökokemus houkuttelee asiakkaita myös ketjun muihin liikkeisiin, joissa sama ratkaisu on käytössä.